PRE PRESS

Halutessasi Pre-Press osastomme suunnittelee tuotteesi alusta alkaen. Haastavista painotuotteista toimitamme profiloidut sopimusvedokset ennen varsinaista painamista. Vakiotuotteille tarjoamme helppokäyttöisen toiveidesi mukaan räätälöidyn tilausjärjestelmän. Valmistamme painotuotteestasi myös digitaalisen version, joka toimii hyvin myös tableteissa ja mobiililaitteissa.

 OFFSETPAINO


Nykyaikaisella offsetkalustollamme pystymme tuottamaan kaikki painotuotteesi laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Painoformaattilla 1020×720 mm pystymme tuottamaan ennennäkemättömän materiaalikirjon silkkipaperista aina millin paksuiseen vahvaan materiaaliin asti. LEUV-tekniikka on parhaimmillaan päällystämättömien papereiden painamisessa, myös synteettiset materiaalit soveltuvat hyvin tälle tekniikalle. Lakkayksiköllä on mahdollista tuottaa häikäiseviä efektejä.

DIGIPAINO


Monipuolinen digipainokalustomme mahdollistaa monipuolisen tuotelajitelman aina käyntikortista paksuihin kirjoihin. Suurimman digipainokoneemme painoformaatti on 360 x 660 mm, jolla tuotamme kustannustehokkaasti mm. julisteet, 6-sivuiset A4-tuotteet ja minifolderit. Personointi kuuluu luontevana osana digipaino-osaamiseemme.Monipuolisella suurkuvakalustollamme täytämme suurimmatkin tarpeesi niin ulko- kuin sisäkäytössäkin.

SUURKUVATULOSTUS

Laajalla suurkuvakalustollamme täytämme suurimmatkin tarpeesi niin ulko- kuin sisäkäytössäkin.

Uusimmalla tekniikalla varustetulla tasoleikkurillamme leikkaamme tuotteet melkein mihin kokoon vain. 1/100 mm tarkkuudella

Tasoleikkuri
EPSON V7000

Suurkuvatulotin Epson V-7000 täyttää vaativimmatkin tarpeesi.
Korkean resoluution ansiosta voimme tuottaa jopa Giclee Wall Art -julisteita taideteoksista.

VIIMEISTELY


Leikataan, liimataan, stiftataan, taitetaan, nuutataan, perforoidaan,
laminoidaan, rei’itetään, wireoidaan, ritsataan, pyöristämme kulmat, keräillään, niputetaan ja pakataan huolellisesti jotta sinä saisit tuotteesi juuri sellaisena kun haluat!
Ja jos et halua kaikkia valmiita painotöitä heti, voimme varastoida ne ja toimittaa niitä tarpeen mukaan.

WIRE – Sidonta

WIRE eli rautalanka kierre sidonta on kestävä tapa sitoa kaikenlaiset kirjat, vihkot ja esitteet.
Sivut kääntyvät vaivattomasti, ja tuotteestasi tulee helppokäyttöinen.

Suurin sidontakoko: tuotteille, joiden paksuus on enintään 4 mm = 350 x 500 mm, tuotteille, joiden paksuus on yli 4 mm = 350 x 300 mm. Vähimmäissidontakoko: 120 x 100 mm.